Offert

Vad händer när vi får din förfrågan?

 1. Kontakt
  Vi kontaktar dig snarast för att ta reda på mera om uppdragets karaktär och utformning.
 2. Möte
  Vi bestämmer ett möte. Under mötet hämtar vi den information vi behöver av er för att kunna göra ett evenemang som passar er just det unika tillfället. Vi har en gedigen bakgrund av olika uppdrag och delger gärna vår kunskap, så att ert evenemang blir så bra som möjligt.
 3. Offert och Bokningsbekräftelse
  Nu vet vi tillräckligt mycket för att kunna göra en planering av vårt deltagande på ert evenemang. Vi vet vad ni vill beställa av oss och skräddarsyr efter era behov ett offertförslag. När ni bokat oss får ni en bokningsbekräftelse.
 4. Samtal
  I god Tid innan evenemanget ringer ansvarig improvisatör till er för att prata om upplägget. När ömsesidigt behov finns så träffas vi igen och planerar tillsammans. Om tillfälle ges så tittar vi gärna på Lokalen som evenemanget ska äga rum i.
 5. Avstämning
  Improvisatörerna som utföra uppdraget gör en avstämning innan genomförandet för att kontrollera att allt är korrekt och att förutsättningar är maximala för vår insats.
 6. Evenemanget
  Evenemanget genomförs med humor, värme och noggrannhet. Vi levererar en produkt som vi är stolta över.
 7. Utvärdering
  Vi gör en muntlig uppföljning på plats och ett skriftligt utvärderingsformulär skickas till kunden efter uppdraget. Självklart träffas vi även gärna på ett utvärderingsmöte. Vi strävar ständigt att förbättra våra tjänster.
Ja, jag vill fylla i formuläret!
Nej, jag vill att ni ringer mig direkt!