Intensivhelg med Improviserad Norén

INTRESSEANMÄLAN till Intensivhelg med Improviserad Norén

Förkunskaper: Nivåerna Bas, Breddning, Träning och Fokus eller produktionsgrupp vid Stockholms Improvisationsteater eller motsvarande.

Anmälan är en intresseanmälan och kursdeltagarna tas in via referenser.

Efter din anmälan till den här kursen, vänligen skicka ett mail till janne@impro.a.se med info om din improerfarenhet.
………………………………………………………………………………………….…..
………………………………………………………………………………………….…..

”Att improvisera i Lars Norén-stil är en utmaning av rang. Det handlar bitvis om att gå emot allt man lärt sig som improvisatör. Att låta karaktärerna prata förbi varandra, blockera varandra och ägna sig åt nåt slags anti-berättande.

I workshopen kommer vi att prova på några av de metoder vi i Stockholms Improvisationsteaters ensemble använt oss av för att försöka uppnå riktigt härlig norénsk stämning bortom parodierna.
Hur långt ner kan vi gå?
Hur långt vågar du som improvisatör att gå?

I kursen ingår att se Stockholms improvisationsteaters Improviserad Norén fredag 22/3 kl 19.00 efter vilken er kursledare Janne Berg kommer hålla en förberedande genomgång inför kursen.

..........................................
Inför workshopen kan man med fördel titta på Natten är dagens mor som finns i en TV-teaterversion på Svt Play.

För att ha en gemensam referens till hans nyare dramatik föreslår jag att du som deltagare också läser pjäsen Fragmente ur hans bok ”Dramer”. Noréns verk Dramer från 2014 är uppdelat i två böcker, Samhälle och Terminal. Fragmente finns alltså i Samhälle-delen men om den inte finns inne på biblioteket, kan du låna Terminal-delen och läsa nån/några pjäser ur den.

Jag ser fram emot ett spännande improvisatoriskt grävande i människans mörkaste vrår. Vem vet vilka fynd vi gör?”
MVH
Janne Berg

...........................................
JANNE BERG har över 20 års erfarenhet som professionell improvisatör och pedagog och är en av improvisatörerna i vår föreställning Improviserad Norén. Dessutom har han en gång pratat med Lars Norén på ett fik i Stockholm