FÖRESTÄLLNINGAR HÖSTEN 2022PERSONAkt HÖSTEN 2022 -
med värd Titiyo Jah


Efter några års pandemiavbrott är vår hyllade föreställning "Personakt" tillbaka. Vi är stolta och glada över att presentera en ny värd för föreställningen i Titiyo Jah. Hon har blivit intervjuad två gånger i föreställningen och även provat på värdskapet under sin dag i TV4:s program "Så mycket bättre". Teatern ser mycket fram emot detta samarbete, och fräscha nystart av "Personakt" under hösten 2022.


I vår långkörare ”Personakt” möter vi inbjudna gäster som delar med sig av sin spännande livshistoria. Föreställningen är en delikat blandning av amerikansk talkshow och här-är-ditt-liv. I ett nervkittlande samtal delar gästen med sig av sina tankar, känslor och livserfarenheter. De nyfikna improvisatörerna gestaltar sedan gästens liv där livsavgörande episoder blandas med triviala händelser och där det yttersta görs för att levandegöra gästens unika historia

Gäster 

9/9 är rapparen och entreprenören Petter vår gäst. Petter är en av Sveriges mest folkkära artister som har levererat låtar, vintips och käk med kärlek och respekt i över 20 år.

16/9 är Eva Dahlgren vår gäst, Eva Dahlgren är en hyllad sångerska, låtskrivare, konstnär och barnboksförfattare med en karriär som spänner över fem decennier.

30/9 är den svensk-amerikanska sångaren Eagle-Eye Cherry vår gäst. Han slog igenom stort med låten Save Tonight från albumet Desireless i slutet av 90-talet. Låten har streamats 413 miljoner gånger på Spotify. Han har även medverkat i ett antal spelfilmer, bland annat gör han en roll i filmen Att göra en pudel. Under hösten är han aktuell med ett nytt album.

7/10 är skådespelaren Helena af Sandeberg vår gäst. Den ständigt aktuella skådespelaren har vi sett i en mängd filmer och tv-serier genom åren, både i Sverige och internationellt. I höst har hon en av huvudrollerna i Viaplays kommande originalserie "Meningen med Livet". Hon har även sedan 2003 medverkat i ett stort antal uppsättningar vid Stockholms stadsteater. I vår är hon aktuell i Tiden är vårt hem av Lars Norén.

4/11 är musikern och skådespelaren Magnus Uggla vår gäst. Ändan sen 70-talet har Magnus varit en artist i ropet, med en uppsjö av hits och utmärkelser har hållit sig på toppen.  Magnus är alltid i rörelse. Ständigt nyfiken. Belåten med att inte vara belåten.


Medverkande:

Värd: Titiyo Jah
Improvisatörer: Helena Lindgren, Therese Hörnqvist, Per Gottfredsson, Janne Berg, Stina O'Connell och Caroline Falk. 
Musiker: Kettil Medelius

BOKA DIN BILJETT
..................................................................

 

Smak improviserar runt moderna människor och deras knepiga relationer.

Eftersom ni i publiken bestämmer blandningen av smaker så kan det dra iväg åt flera olika håll. Det kan bli söt, surt, salt, beskt och umami - allt efter era önskemål. En föreställning kan innehålla en sursmakande relationsscen, en söt framtidsscen, en beskt maffiadrama, eller – varför inte – en umamiscen kring en trettioårskris?

Improvisatörer:

Jesper Eriksson, Lis Rosenqvist, Stefan Andersson, Michael Håkansson, Tamara Maasdam, Anna Harvard, Moa Engström, Viktor Bjule Öberg, Johan Dahlgren, Johan Lidman, Caroline Falk, Janne Berg och Per Gottfredsson

Spelas kl 19.00:

Oktober 14, 15, 22, 28, 29
November 11, 12, 18, 19, 25
December 3

BOKA DIN BILJETT HÄR
..................................................................

 

It's showtime! We're serving scenes of cheerful comedy, heartfelt drama and every flavour in between.

In the first act short scenes will be delivered at high speed and in the second act there will be a longer story in the form of a musical. Both acts will be totally improvised. Come and enjoy an unscripted evening of fun entertainment.

Cast:

Caroline Falk, Per Gottfredsson, Viktor Bjule Öberg, Janne Berg, Stina O'Connell, Ellen Bobeck, Lis Rosenqvist, Michael Håkansson

HOTPOT is played :

October 21
November 5, 26
December 9

Allt shows begin at 7.pm

BOOK YOUR TICKET HERE
..................................................................

 SE ÄVEN:
Kurser i impro
Föreställningar
Teater För Jobbet
Tyck till om våra kurser
Startsida

ENGLISH SECTION
Improv courses in English
Improv shows in English
Vi samarbetar med Studieförbundet SENSUS


© 1989 - 2022 Med ensamrätt
Stockholms Improvisationsteater
Sigtunagatan 12
113 22 Stockholm
08 - 30 62 42


Stockholms Improvisationsteater på Facebook Stockholms Improvisationsteater på Twitter istagram Stockholms Improvisationsteater på Instagram