Intresseanmälan audition Improakademien Sång

Inför Audition - Improakademien Sång

Vi söker nya deltagare till Improakademien Sång 2019/2020 och vill därför undersöka hur många som vill gå kursen.

På Stockholms Improvisationsteater har vi en lång tradition av att improvisera sånger och spela improviserade musikaler. Redan -95 satte vi upp vår första musikal och -96 producerade vi vår första Improviserade Schlagerfestival. I år spelar vi den för 23:e året i rad.

INNEHÅLL
Du kommer att arbeta med och utveckla ditt sceniska uttryck som sångare och att hitta bärighet i rösten hela vägen till sista raden. Du kommer att utvecklas som improvisatör i ditt karaktärsarbete och historieberättande. Kursen kommer även att innehålla specialrep med mycket personlig feedback.

Improakademien sång är ett ettårigt kursprojekt för våra skickligaste och modigaste improvisatörer som regelbundet kommer att få spela föreställningar på vår scen. Syftet är dels att utveckla och stärka deltagarna som improvisatörer och sångare, men också att låta vår kära publik få möta nya ansikten.

AUDITION
Vi söker dig med vana inom både improvisation och sång och som vill satsa lite extra. Kursen kräver ett stort engagemang och eget arbete.
Låter detta som något för dig?
Gör en intresseanmälan så hör vi av oss under våren!

Kursplats: Stockholms Improvisationsteater, Sigtunagatan 12 i Vasastan
Kursledare: Annette Grahn och Svante Engblom
Reptid: torsdagar 18.00 – 21.30
Kursstart: 7 september 2019
Kursslut: 4 juni 2020
Helgrep: det ingår 2 helgrep under året, datum bestäms senare.
Pris för kursen: 8400 kr per termin