Bagage - Den vanliga människan och hennes unika inre

Högt ärade professorer, forskare och övriga intresserade. Vi på Svenska Sociologiska Kollektivforskningsinstitutet (SSK) har av regeringen Erlander givits uppdraget att dissekera den svenska folksjälens funktionalitet.

SSK kan med glädje och stolthet nu meddela att vi har lyckats, med ett slående resultat: Det finns ingen folksjäl, varje människa är unik!

I maj och juni i år kommer vi på SSK:s försöksanläggning vid fyra tillfällen att förevisa flera anmärkningsvärt vanliga exempel ur populasen och ge en unik inblick i den ordinära människans medvetande. Allmänheten inbjuds härmed att delta vid presentationerna.

Inför era ögon ämnar vi skala av lager efter lager av nästan chockerande vanlighet för att blottlägga dessa alldagliga varelsers komplexa själ.

Om ni lyckas komma över en av de subventionerade biljetterna kommer ni att få se hur en individs drömmar och minnen formas av det som i folkmun kallas ”människans bagage”.

Eventuell kontakt med forskningsinstitutets etiska råd sker med fördel på fb/ogruppenimpro.

Deltagare:
Andreas Sundström, Åsa Halvarsson, Helene Forsling, Ingrid Herbert, Ludvig Ryman, Monica Linqvist, Niclas Jareborg, Robert Larsson, Saga Blomberg, Sara Gestrelius


Föreställningen spelas följande datum:
Speldatum

* 18/5 15:00

* 25/5 15:00

* 2/6 19:00

* 4/6 19:00

Medverkande

Musiker

Datum